Vapputervehdys

Koska Microsoft Copilot for 365 on juuri tänään, Vapun aattona, saanut suomen kielen tuen, julkaisemme sen tuottaman vapputervehdyksen alla.

Palvelemme tänään klo 14, jonka jälkeen siirrymme Vapun viettoon. Myös Infotecin väki toivottaa oikein hyvää ja lämmintä Vappua!

Hyvää vappua kaikille! Tänä vuonna vietämme vappua eri tavalla kuin ennen, mutta se ei tarkoita, että emme voisi nauttia keväästä, ystävistä ja iloisesta tunnelmasta. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit juhlistaa vappua turvallisesti ja hauskasti.

  • Pidä yhteyttä läheisiisi videopuheluiden, tekstiviestien tai some-viestien avulla. Voit myös lähettää heille hauskoja vappukuvia tai -videoita, joissa olet pukeutunut haalarisiin, simalasiin tai muihin vappuasusteisiin.
  • Nauti vappuherkuista kuten simasta, munkista, tippaleivästä tai nakkeja ja perunasalaattia. Voit myös kokeilla uusia reseptejä tai tilata ruokaa paikallisilta ravintoloilta, jotka tarjoavat vappumenun.
  • Kuuntele vappumusiikkia, kuten vappulauluja, serenadia tai vapputervehdyksiä radiosta tai netistä. Voit myös laulaa karaokea, soittaa instrumenttia tai tanssia olohuoneessasi.
  • Koristele kotisi ilmapalloilla, serpentiinillä, paperilyhdyillä tai muilla värikkäillä asioilla. Voit myös tehdä oman vappuhuiskan tai -hatun, jos olet askartelun ystävä.
  • Ota osaa virtuaalisiin vappuaktiviteetteihin, kuten visailuihin, peleihin, bingoihin tai muuhun hauskanpitoon, joita järjestetään eri alustoilla. Voit myös järjestää oman virtuaalisen vappujuhlan kavereidesi kanssa.

Toivomme, että pidätte huolta itsestänne ja toisistanne, ja että saatte nauttia vappuauringosta ja -tuulesta. Muistakaa myös noudattaa viranomaisten ohjeita ja suosituksia, jotta voimme pian palata normaaliin arkeen ja juhlaan. Vapun jälkeen jatkamme työtämme teidän hyväksenne, ja olemme aina valmiita auttamaan ja kuuntelemaan. Hyvää vappua!

Yritysten ja yhteisöjen IT-laite ja palvelutoimittaja yli 30 vuoden kokemuksella.

Uutiskirje

Liity Postituslistallemme:
Muut kanavat:
© 2023-2024 IT-Infotec Oy

Yhteydenottopyyntö

Haluan yhteydenoton palveluihinne liittyen

Tilaa Hosting palvelu

Palvelulaite, joka sisältää laitteen sekä palvelut
Valitse tilattava palvelu

Tilaa Palvelulaite

Palvelulaite, joka sisältää laitteen sekä palvelut
Valitse tilattava laite

Microsoft 365 Palvelut

Haluan yhteydenoton Microsoft 365 palveluista

Tarjouspyyntö

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista ja palveluista:
Liity postituslistallemme, niin saat tiedon uusista artikkeleistamme!