Valkoinen Data Group logo alapuolella mustalla yrityksen Infotec tunnus

Vastuullista IT-hankintaa

Vastuullisuus IT-hankinnoissa kiinnostaa yhä useampia. Hankkimalla laitteita käytettynä, saavutetaan mittavat säästöt sekä rahassa, että myös ympäristön CO2 päästöissä. Tämän vuoksi laadukkaiden yrityslaitteiden ”toinen kierros” on hyvä pitää mielessä, kun laitetarpeita mietitään.

Uusia laitteita hankittaessa kannattaa valita pitkän käyttöelinkaaren laitteita lyhytikäisten markettimallien sijaan. Yrityslaitteet tyypillisesti rakennetaan vankemmiksi, sekä laadukkaammin komponentein, jolloin niiden käyttöikä on pidempi ja laitteiden uusiokäyttö on todennäköisempää.

Olemme ketjuna tavoittelemassa tälle vuodelle 100.000 hiilidioksidikilon vähennystä mahdollistamalla käytettyjen IT laitteiden ostamisen, sekä myymisen. Kartoitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa, olisiko laitetarpeet mahdollista täyttää kunnostettujen laitteiden kautta, kuten monesti on. Laitteiden uusiokäyttöön keskittyneiden yhteistyökumppaneidemme laajasta valikoimasta löytyy sekä kannettavat, että pöytä ja CAD työasemat – niin PC kuin MAC laitteina.

Otamme vaihdossa ja myös ostamme uudehkoja IT-laitteita, joten mikäli teillä on jäänyt ylimääräisiä laitteita, tai olette uusimassa niitä, kannattaa olla yhteydessä. Laitteiden tietoturvallisesta kierrätyksestä huolehditaan, joten ei tarvitse pelätä mahdollisten yritystietojen päätymisestä ulkopuolisen käsiin.

Säästetään yhdessä sekä luontoa että rahaa!

Data Group IT-Infotec Oy logo

Yritysten ja yhteisöjen IT-laite ja palvelutoimittaja yli 30 vuoden kokemuksella

Kuulumme valtakunnalliseen
Data Group -asiantuntijaketjuun

Uutiskirje

Liity Postituslistallemme:
Muut kanavat:
© 2023-2024 IT-Infotec Oy

Yhteydenottopyyntö

Haluan yhteydenoton palveluihinne liittyen

Tilaa Hosting palvelu

Palvelulaite, joka sisältää laitteen sekä palvelut
Valitse tilattava palvelu

Tilaa Palvelulaite

Palvelulaite, joka sisältää laitteen sekä palvelut
Valitse tilattava laite

Microsoft 365 Palvelut

Haluan yhteydenoton Microsoft 365 palveluista

Tarjouspyyntö

Haluan tarjouksen seuraavista tuotteista ja palveluista:
Liity postituslistallemme, niin saat tiedon uusista artikkeleistamme!